diumenge, 27 de maig del 2018

Aportacions per renovar l’esperit


El blog “Montserrat projecte de vida” promogut per un grup de monjos de Santa Maria de Montserrat publica regularment textos que ajuden a millorar la vida espiritual de les persones. Aquestes reflexions ajuden a fer possible el que ens recomana sant Pau en la seva carta als cristians de Roma: “No us emmotlleu al món present; deixeu-vos transformar i renoveu el vostre interior, perquè pugueu reconèixer quina és la voluntat de Déu, allò que és bo, agradable a ell i perfecte.” (Rm 12,2). Per això vull compartir les reflexions d’aquest grup de monjos.

“Hem de tenir clar que prendre la creu de Jesús vol dir portar l’instrument de la pròpia abnegació, i no voler que prevalgui la pròpia voluntat, la pròpia conveniència, el propi gust, etc. I això per trobar la vida només en ell i la pau i la joia al fons del cor”. P. Abat Josep Mª Soler (13 març 2010)

“El papa Francesc recorda que la pastoral vocacional és aprendre l’estil de Jesús, que passa pels llocs de la vida quotidiana, s’atura sense pressa i, mirant els germans amb misericòrdia, els porta a trobar-se amb Déu Pare” Joan Enric Vives, Arquebisbe d’Urgell (Full Dominical d’Urgell 23 de juliol de 2017)

“Sigues sempre amb tothom el més dolç i suau que puguis” Santa Joaquima de Vedruna

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada