dissabte, 23 de setembre del 2017

Glosses per la vida quotidiana

De la mateixa manera que alimentem el cos necessitem mantenir l’esperit. Hem de trobar moments per conrear l’esperit. Segur que cada dia hi ha estones que podem estar en silenci, escoltar el cor o contemplar una petita lectura que proporcioni aquest aliment espiritual. Les vostres paraules, Senyor, són esperit i són vida, vós teniu paraules de vida eterna. (Jn 6,63b,68b)

L’amor transforma. L’amor és la força interior que esdevé el motor de la vida. Gràcies a l’amor les persones ens podem relacionar honestament i buscant el bé mutu. Creure és estimar. Sense l’amor la fe no té sentit. Déu és amor. Aneu a aprendre què vol dir allò de: El que vull és amor, i no ofrena de víctimes. No he vingut a cridar els justos, sinó els pecadors. (Mt 9,13)


Per viure l’experiència creient no cal arribar-hi per la possessió de coneixements refinats. La vivència de la fe neix de la pràctica de l’amor ple als altres. És un camí d’estimació que demana tenir el cor misericordiós per acollir a les altres persones com són i deixar-se transformar per aquest encontre del qual neix l’experiència dels transcendent. Us enaltim Pare, Senyor del cel i de la terra, perquè heu revelat als senzills els misteris del Regne.  (Mt 11,25)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada