dissabte, 29 d’abril del 2017

Glosses per la vida quotidiana

No estem sols. Per més que la vida torci els seus camins, per més que ens puguem trobar-nos aclaparats pels esdeveniments, hem d’experimentar interiorment que no estem sols per afrontar aquests moments. Sempre hi ha la solidaritat humana que aporta esperança i ajuda a remuntar el defalliment. No tinguem por. Jo seré amb vosaltres cada dia fins a la fi del món. (Mt 28,20)

Les persones tenim valors i principis que organitzen i estructuren la nostra vida. Hem de viure d’acord amb ells i fer-los explícits a les altres persones. Al fer-ho, donem testimoni de les nostres creences. No hem de tenir cap recança en explicar en què creiem. Vosaltres sou la sal de la terra. Si la sal ha perdut el gust ¿amb què la tornarien salada? No serà bona per a res.(Mt 5, 13)


Si compartim el que tenim amb les altres persones que no tenen tots en sortim guanyant i enriquint. Uns perquè reben allò que no tenien i altres, el que donan, perquè el seu cor s’omple de la joia de ser solidari i generós. L’amor ens convida a compartir i ha col·laborar amb la felicitat dels altres. “Aquí hi ha un noi que té cinc pans d’ordi i dos peixos, però, ¿què és això per a tanta gent? Jesús digué que fessin seure tothom. Eren uns cinc mil homes. Jesús prengué els pans, digué l’acció de gràcies i els repartí entre tota la gent asseguda. El mateix va fer amb els peixos. Els repartia tant com en volien”. (Jn 6, 9-12).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada